Onderscheidingen

Eurofactor heeft reeds verschillende prijzen in de wacht gesleept.

Internationale onderscheidingen:

In 2016 zijn de twee internationale factoringnetwerken International Factors Group (IFG) en Factors Chain International (FCI) gefuseerd. De leden onderwerpen zich ieder jaar aan een "Service Quality Program". Tijdens de jaarlijkse algemene vergadering reikt het betreffende netwerk een prijs uit voor de beste Import en Export factor. Deze titel bevestigt dan ook de professionaliteit van een dienstverlener in Commercial Finance ten aanzien van de overige leden.

Sinds 1998, heeft Eurofactor in totaal 21 awards ontvangen (14 keer voor de titel "Import Factor of the Year" en 7 keer voor de titel "Export Factor of the Year". Ook had Eurofactor in al deze jaren een plaats op het podium in de respectieve categorieën.

Eurofactor werd door de FCI verkozen als beste “Import Factor” met een excellentie graad van 99,9%.

Eurofactor kreeg binnen de Factor Chain International (FCI), de grootste internationale factoring-vereniging ter wereld, voor de 5e keer de award voor "Import Factor van het jaar" en werd verkozen door 270 FCI leden uit 74 landen wereldwijd. De FCI leden waardeerden Eurofactor voor de tweede keer achter elkaar met de totale score van 99,9% voor de kwaliteit van haar import-factoringdiensten als "Service of Excellence". Deze beoordeling is gebaseerd op de kwaliteit van de dienstverlening, het aantal stemmen en de ingevoerde hoeveelheden. Bovendien, werd Eurofactor tweede gerangschikt in de categorie "Export & Import Factor van de afgelopen 5 jaar". De winnaars van de awards werden aangekondigd op de 46e FCI Annual Meeting in Vancouver op 27 juni.

1998 IFG Import Factor of the Year
1999 IFG Import Factor of the Year
2000 IFG Import & Export Factor of the Year und Absolute Quality Factor
2001 IFG Import Factor of the Year
2002 IFG Import Factor of the Year
2004 IFG Import Factor of the Year
2005 IFG Import Factor of the Year
2006 IFG Import & Export Factor of the Year
2007 IFG Import & Export Factor of the Year
2008 FCI Import Factor of the Year
2009 FCI Import Factor of the Year und IFG Import & Export Factor of the Year
2010 FCI Import Factor of the Year & IFG Export Factor of the Year
2012 FCI Import Factor of the Year & IFG Export Factor of the Year
2013 FCI Import Factor of the Year & IFG Export Factor of the Year